VÍTÁM VÁS VE SVÉM DRÁTĚNÉM SVĚTĚ. VŠECHNY MÉ VÝROBKY, KTERÉ ZDE UVIDÍTE JSOU MÁ VLASTNÍ ORIGIÁLNÍ TVORBA. RAČTE VSTOUPIT.... Hanka Rajnošková - METUDKA


Pokud budete mít o některý výrobek zájem, kontaktujte mě prosím na e-mail adresu: umetudky@seznam.cz


pátek 1. října 2010

zumbáááááááááá

Tak moje příznivkyně, vyhlásila sem si soukromou válku a přihlásila se na ZUMBU. Pro ty, kdo neznají :

Vznik Zumby...


Vznikla v roce 1999 v Kolumbii. Založil ji kolumbijský instruktor aerobicu Alberto Peréz (Beto), který si na jednu ze svých hodin zapomněl přinést nahrávku, a proto začal improvizovat na latinskoamerickou hudbu. V tu chvíli ještě netušil, že tvoří nový sport, kterému zcela propadnou lidé na celém světě.

Co je to Zumba®?

Je na dynamické fitness cvičení, které v sobě skrývá prvky, jak aerobiku, tak latinskoamerických tanců. Zumba kombinuje prvky několika tanečních stylů a to: salsy, reggaetonu, merengue a cumbie, ale také tanga, flamenga, bachaty, cha-chy, rockenrollu či country. Při cvičení Zumby se střídají pomalejší a rychlejší písničky, což tělu pomáhá správně spalovat tuky a srdci správně pracovat.

Vyzkoušejte alespoň jednu lekci, nebojte se, je úžasnáááááá, já si dala závazek, že do nového roku vstoupím o pár kil lehčí, tak mi držte prosím palce

5 komentářů:

  1. Metudko,
    zumba je supéééér i já propadla... ale já ty kila až tak neřeším :-) hlavně je to děsná zábava a jsem pak roztančená dlouho do noci :-)
    Ale kamarádka zhubla za 2 měsíce 10 kilo, takže to opravdu funguje.
    Hezký víkend ... a třeba waka waka ....
    Věrka

    OdpovědětVymazat
  2. Hani, taky jsem začala od září cvičit. Já jsem teda konzervativnější a chodím na Pilates. Zumba by se mi taky líbila, ale já mám blbý klouby. Kdybys chtěla, mám doma knížku o Zumbě, mně je k ničemu, tobě ji ráda věnuju. ;o)

    OdpovědětVymazat
  3. Metudko, Zumbu miluju. Dokonce jsem ještě pár prvků cvičila doma v nějakém 21tt. Už se těším, až se k ní opět vrátím.

    OdpovědětVymazat
  4. Haničko, taky chodííím na Zumbu a je to děsně prííma a těším se na každou další hodinu. K tomu jsou tam fajn ženské, občas pak zajdem na kafíčko, takže potěšení dvojité.

    Užij si to a shazovat nepotřebuješ, jsi krásnáá!

    OdpovědětVymazat
  5. Haniii, tak ako, ešte ťa to drží?:) ja som vcera dostala info, ze aj u nas zacina zumba, velmi ma to laka, ale zas na druhej strane som po 6tich rokoch na materskej dako malo priebojna a nesmela a nemam s kym ist a navyse som oproti tebe riadna mega gulka:) Tak co, namotivujes ma?:)Gabi

    OdpovědětVymazat