VÍTÁM VÁS VE SVÉM DRÁTĚNÉM SVĚTĚ. VŠECHNY MÉ VÝROBKY, KTERÉ ZDE UVIDÍTE JSOU MÁ VLASTNÍ ORIGIÁLNÍ TVORBA. RAČTE VSTOUPIT.... Hanka Rajnošková - METUDKA


Pokud budete mít o některý výrobek zájem, kontaktujte mě prosím na e-mail adresu: umetudky@seznam.cz


sobota 29. října 2011

dráty, drááááátečky, novinkyyyyyyy

se mi to prozpěvuje, viďte, ale prodloužený víkend, to je hotový balzámek, co Vám mám povídat. Prokousávám se objednávkami zákazníků, ale pár novinek muselo jít prostě nahoru.
Vzniklo další světlo ve spojení s keramikou, na přání malý svícínek, který bude ladit k věšáku, adventní svícen a stále motám stromky, stromky, stromkyyyyyyy :-))
Přeji Vám krásný víkendíček. Hanka











6 komentářů:

  1. hola soy asidua seguidora de tu blog, me encanta tu tecnica con el alambre, saludos
    carmen

    OdpovědětVymazat
  2. To je nádhera...klobouk dolů...jemné, vkusné, účelné...a krásné...
    Přeji hezkou neděli...Magda

    OdpovědětVymazat
  3. Moc krásné všechno.To tě musí pěkně bolet prsty.Z jak silného drátku je ten základ lustru a nezdeformuje se, když na něj něco zavěsíš?

    OdpovědětVymazat
  4. děkuji za zastavení. Věruš lustr je z 2,5 - šílenost, ale kdyby byl z tenkého, tak nevynikne. Při práci z těmito tloušťkami bolí druhý den celý ruce, ale stojí to za to :-)Během hodinky si našel nového zákazníka.

    OdpovědětVymazat
  5. Teda, tak to bych asi nedávala)))Ten lustr mě fakt zaujal a vůbec se nedivím, že byl hned pryč, taky bych ho brala)))Máš opravdu nádherné výtvory)))Jsi prostě moc šikovná :oD .

    OdpovědětVymazat
  6. Je neuvěřitelné, jaké krásy Ti dokáží vzniknout pod rukama....klobouk dolů....:-D

    OdpovědětVymazat